Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the chili peppers. Remove the top few leaves from the Chinese cabbage. Boil the water.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте перец чили. Снимите с пекинской капусты несколько верхних листьев. Вскипятите воду.
On a cutting board, slice the chili pepper into strips, then chop the Chinese cabbage leaves.
На разделочной доске нарежьте соломкой перец чили, затем нарежьте листья пекинской капусты.
Take a deep bowl. Place chopped Chinese cabbage leaves in it, sprinkle with salt and leave for 6 hours. Then add the chopped chilies, soy sauce, remaining salt and sugar.
Возьмите глубокую миску. Положите в нее нарезанные листы пекинской капусты, посыпьте солью и оставьте на 6 часов. Затем добавьте нарезанный перец чили, соевый соус, оставшуюся соль и сахар.
Pour water into the bowl with the ingredients. Place the bowl in the refrigerator to marinate the cabbage for two days. Remove the dish from the refrigerator, drain the brine and stir well. Ready!
Залейте в миску с ингредиентами воду. Поставьте миску в холодильник, чтобы капуста мариновалась там двое суток. Достаньте блюдо из холодильника, слейте рассол и хорошо перемешайте. Готово!
Place the pickled kimchi in a nice bowl and sprinkle with sesame seeds. Don't forget to serve chopsticks! Bon appetit!
Положите маринованный кимчи в красивую тарелку и посыпьте семенами кунжута. Не забудьте подать к блюду палочки! Приятного аппетита!