Cut the eggplants into rings and soak for 20 minutes in cold water with salt and sugar. Peel the garlic and grate the parmesan on a fine grater. Preheat oven to 200°C. Prepare a baking dish.
Баклажаны нарежьте кольцами и замочите на 20 минут в холодной воде с добавлением соли и сахара. Очистите чеснок, натрите пармезан на мелкой терке. Разогрейте духовку до 200°C. Подготовьте форму для запекания.
Slice tomatoes with garlic and oregano using a blender to form a paste.
Помидоры слайсами с чесноком и орегано взбейте с помощью блендера до состояния пасты.
Place the resulting liquid in a heated frying pan and evaporate until reduced in volume by half.
Получившуюся жидкость отправьте на разогретую сковороду и выпаривайте до уменьшения в объеме в два раза.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the prepared eggplants until golden brown.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте подготовленные баклажаны до золотистого цвета.
Pour the resulting tomato paste into a baking dish, lay out the eggplants and sprinkle with cheese. Place the pan in the preheated oven for 15 minutes.
В форму для запекания вылейте получившуюся томатную пасту, выложите баклажаны и присыпьте сыром. Отправьте форму в разогретую духовку на 15 минут.