Thaw the pangasius fillet in the refrigerator for 3 hours, wash. Wash and peel the potatoes. Wash the tomatoes, remove the stems. Preheat the oven to 180 degrees. Wash and dry the dill.
Филе пангасиуса разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, помойте. Картофель помойте и почистите. Помидоры помойте, удалите плодоножки. Разогрейте духовку до 180 градусов. Укроп помойте и обсушите.
Prepare the fish. Cut the pangasius fillet into small pieces, add salt, pepper, fish seasoning, mix well and leave to marinate for 20 minutes.
Подготовьте рыбу. Филе пангасиуса разрежьте на небольшие кусочки, добавьте соль, перец, приправу для рыбы, хорошо перемешайте и оставьте мариноваться на 20 минут.
Prepare the potatoes. Grease a baking dish with vegetable oil. Cut the potatoes into thin slices and place half in an even layer in a baking dish.
Подготовьте картофель. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Картофель нарежьте тонкими кружочками, выложите половину ровным слоем в форму для запекания.
Continue shaping the moussaka. Place the fish on the potatoes. Cut the tomatoes into slices and place on the fish. The next layer is the remaining potatoes.
Продолжайте формировать мусаку. На картофель выложите рыбу. Помидоры нарежьте кружочками, выложите на рыбу. Следующий слой — оставшийся картофель.
Bake the moussaka. Grate the cheese on a fine grater, mix with mayonnaise, and place on potatoes. Bake the moussaka in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките мусаку. Сыр натрите на мелкой терке, смешайте с майонезом, выложите на картофель. Запекайте мусаку в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Serve the moussaka with fish, garnishing the portion with a sprig of dill.
Подавайте мусаку с рыбой, украсив порцию веточкой укропа.