Peel the onions, carrots and cut into small cubes, pork into medium cubes. Heat the water and dilute the tomato paste.
Очистите лук, морковь и нарежьте мелкими кубиками, свинину — средними кубиками. Подогрейте воду и разбавьте томатную пасту.
In a frying pan with heated oil, fry the meat until golden. Add vegetables and fry for a few more minutes.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте мясо до золотистости. Добавьте овощи и обжаривайте еще несколько минут.
Place buckwheat in a frying pan and pour in diluted tomato paste. Add the remaining water, add salt and pepper and simmer, covered, for 15 minutes (until the water evaporates), then serve.
Выложите в сковороду гречку и залейте разбавленной томатной пастой. Добавьте оставшуюся воду, посолите, поперчите и тушите под крышкой в течение 15 минут (до испарения воды), затем подавайте.