Peel the onion and garlic. Cut the onion into cubes, chop the garlic.
Очистите лук и чеснок. Лук нарежьте кубиками, чеснок измельчите.
Place the chicken in a bowl, mix in the paprika, oregano and garlic, season with salt and refrigerate for 20 minutes.
Поместите курицу в миску, смешайте с паприкой, орегано и чесноком, посолите и отправьте в холодильник на 20 минут.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the onion until golden brown. Add buckwheat to the onion and stir.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте лук до золотистой корочки. Добавьте к луку гречку и перемешайте.
Place the buckwheat and onions in a baking dish, place the chicken on top and pour in the diluted tomato paste.
Переложите гречку с луком в форму для запекания, сверху выложите курицу и залейте разбавленной томатной пастой.
Cover the pan with foil and place in the preheated oven for 30 minutes, then serve.
Накройте форму фольгой и отправьте в разогретую духовку на 30 минут, затем подавайте.