Wash the kiwi, peel and cut into round slices. To serve, wash the lettuce leaf and dry it on a paper towel. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Киви вымойте, очистите от кожицы, нарежьте круглыми дольками. Лист салата для подачи вымойте, обсушите на бумажном полотенце. Приготовьте противень. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the bread. Place the pieces of bread on a baking sheet, place in the oven and dry for 3-5 minutes.
Подготовьте хлеб. Кусочки хлеба разложите на противне, отправьте в духовой шкаф и подсушите в течение 3-5 минут.
Make toast. Spread a thin layer of cream cheese onto toasted bread. Place kiwi slices in the right corner of the bread. Place pieces of fish nearby in the shape of a well.
Оформите тосты. На поджаренный хлеб тонким слоем намажьте творожный сыр. В правый угол хлеба положите кружочки киви. Рядом выложите кусочки рыбы в форме колодца.
Cover a serving plate with lettuce and place toast with pink salmon.
Сервировочную тарелку застелите листом салата, выложите тосты с горбушей.