Peel the onion and cut into half rings. Finely chop the pickled cucumbers. Grate the cheese on a medium or fine grater. Wash and dry the lettuce leaves. Wash the parsley and separate the leaves from the stems.
Лук очистите и нарежьте полукольцами. Маринованные огурцы мелко нашинкуйте. Сыр натрите на средней или мелкой терке. Салатные листья промойте и обсушите. Петрушку помойте и отделите листья от стеблей.
Toast the bread and make the sauce. Heat the pan without adding oil. Toast the bread slices over medium heat. Place mustard in a bowl, add Worcestershire sauce and mayonnaise. Mix the ingredients and leave for a few minutes for the sauce to infuse.
Обжарьте хлеб и сделайте соус. Раскалите сковороду без добавления масла. Подсушите ломтики хлеба на среднем огне. В миску выложите горчицу, влейте вустерский соус и майонез. Перемешайте ингредиенты и оставьте на несколько минут, чтобы соус настоялся.
Prepare the filling. Heat a frying pan over medium heat. Add a little oil and fry the onion until soft. Place chopped cucumbers in a bowl, add onion, cheese and mix everything. Spread two slices of bread on one side with mustard dressing. Place lettuce leaves, cheese and onion filling on the bread slices, and top the toast with slices of roast beef. Cover the toast with the remaining pieces of bread.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду на среднем огне. Добавьте немного масла и обжарьте лук до мягкости. Выложите в миску нарезанные огурцы, добавьте лук, сыр и все перемешайте. Два кусочка хлеба смажьте с одной стороны горчичной заправкой. Выложите на ломтики хлеба салатные листья, начинку из сыра и лука, сверху накройте тост ломтиками ростбифа. Накройте тосты остальными кусками хлеба.
Serve the toast with the roast beef immediately after cooking. Place the remaining dressing on top and garnish with fresh herbs. Serve toast as an appetizer.
Подавайте тосты с ростбифом сразу после приготовления. Сверху выложите остатки заправки и украсьте свежей зеленью. Подавайте тосты в качестве закуски.