Prepare the foil and preheat the oven to 180 degrees. Grate the cheese on a medium grater. Peel the garlic.
Подготовьте фольгу и разогрейте духовку до 180 градусов. Сыр натрите на средней терке. Почистите чеснок.
Add the filling to the tortilla. Spray the foil with water, place a tortilla sheet and two slices of ham on it. Sprinkle half of the grated cheese over the ham. Break a raw egg into the center. Salt and add pepper to taste. Sprinkle the egg with the remaining grated cheese. Roll the tortilla into an envelope.
Добавьте начинку на лепешку. Фольгу сбрызните водой, положите на нее лист тортильи и два ломтика ветчины. На ветчину высыпьте половину тертого сыра. В центр разбейте сырое яйцо. Посолите и добавьте перец по вкусу. Присыпьте яйцо оставшимся тертым сыром. Сверните тортилью конвертом.
Bake the tortilla. Carefully wrap the tortilla envelope in a sheet of foil and place in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Запеките тортилью. Аккуратно заверните конверт тортильи в лист фольги и поместите в разогретую до 180 градусов духовку на 25 минут.
Cut the tortilla in half and serve immediately after baking. Pass the garlic through a press and add to the sour cream. Stir and serve as a sauce over tortillas.
Тортилью разрежьте пополам и подавайте сразу после запекания. Чеснок пропустите через пресс и добавьте к сметане. Перемешайте и подавайте к тортилье в качестве соуса.