Wash the chicken egg. Prepare a frying pan and serving dish.
Помойте куриное яйцо. Приготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Prepare the bread for frying. Grease the slices of bread with a thin layer of blueberry jam and connect the pieces of bread in pairs with the side greased with jam, pressing them together.
Подготовьте хлеб к обжарке. Ломтики хлеба смажьте тонким слоем черничного варенья и соедините попарно кусочки хлеба смазанной вареньем стороной, прижимая их друг к другу.
Make a leison. Break the eggs into a deep bowl. Add cinnamon, sugar and milk. Whisk the egg-milk mixture. Then dip the toast first on one side in the milk mixture, then on the other. Turn over several times until the bread is thoroughly soaked.
Сделайте льезон. В глубокую миску разбейте яйца. Добавьте корицу, сахар и влейте молоко. Взбейте яично-молочную смесь венчиком. Затем опускайте тосты сначала с одной стороны в молочную смесь, потом с другой. Переверните так несколько раз, чтобы хлеб хорошо пропитался.
Toast the toast. Place the frying pan over medium heat, add sunflower oil and heat it. Place sandwiches with jam and fry on both sides until golden brown.
Обжарьте тосты. Поставьте сковороду на средний огонь, добавьте подсолнечное масло и нагрейте его. Выкладывайте сэндвичи с вареньем и обжаривайте с двух сторон до золотистой корочки.
Serve the toast immediately after making it for breakfast or dessert. Dust with powdered sugar and garnish with fresh blueberries.
Подавайте тосты сразу после приготовления на завтрак или десерт. Посыпьте сахарной пудрой и украсьте свежей черникой.