Cut the white loaf into thin slices approximately 1-1.5 cm thick. Wash the chicken egg. Rinse the dill under running water. Shake off excess liquid and dry with a towel, then chop, reserving one sprig for serving. Prepare the mixer.
Белый батон нарежьте тонкими ломтиками толщиной приблизительно 1-1,5 см. Помойте куриное яйцо. Укроп промойте под проточной водой. Стряхните излишек жидкости и обсушите полотенцем, затем измельчите, оставив одну веточку для подачи. Приготовьте миксер.
Prepare mayonnaise. Break a chicken egg into a bowl. Add mustard, add sugar and salt. Mix thoroughly until smooth and start beating the mixture with a mixer. Start at minimum speed, then gradually increase power. Pour in vegetable oil in a thin stream and beat until desired consistency. Then pour in lemon juice and beat again. Place in the refrigerator for 1-2 hours to allow the mayonnaise to thicken.
Приготовьте майонез. В миску разбейте куриное яйцо. Добавьте горчицу, всыпьте сахар и посолите. Тщательно перемешайте до однородности и начните взбивать смесь миксером. Начинайте с минимальной скорости, затем постепенно увеличивайте мощность. Тонкой струйкой вливайте растительное масло и взбивайте до желаемой консистенции. Затем влейте лимонный сок и еще раз взбейте. Поставьте в холодильник на 1-2 часа, чтобы майонез загустел.
Prepare the bread. Heat a frying pan, add slices of bread and fry in a dry frying pan over medium heat for about 1-2 minutes. Spread 1 tbsp on toasted pieces of bread. l. homemade mayonnaise and sprinkle generously with chopped dill.
Подготовьте хлеб. Раскалите сковороду, выложите ломтики хлеба и обжарьте на сухой сковороде на среднем огне примерно 1-2 минуты. На обжаренные кусочки хлеба намажьте 1 ст. л. домашнего майонеза и обильно посыпьте рубленой зеленью укропа.
Toasts are served with first, main courses or as a separate appetizer. Garnish the toast with a whole sprig of dill before serving.
Тосты подают к первым, основным блюдам или как отдельную закуску. Украсьте тост перед подачей целой веточкой укропа.