Cut the cheese into thin slices. Chop the tomatoes in their own juice and weigh the dry ingredients. Wash and dry the basil and green onions. Then cut the green onions into rings. Preheat the oven to 200 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Помидоры в собственном соку измельчите, сухие ингредиенты взвесьте. Базилик и зеленый лук промойте и просушите. Затем зеленый лук нарежьте кольцами. Духовку разогрейте до 200 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare tomato sauce. Heat the oil in a saucepan, add chopped tomatoes along with juice, garlic, sugar and salt. Bring to a boil and simmer over medium heat until thickened, about 15 minutes.
Приготовьте томатный соус. В сотейнике нагрейте масло, добавьте измельченные помидоры вместе с соком, чеснок, сахар и соль. Доведите до кипения и варите на среднем огне до загустения около 15 минут.
Prepare toast with tomato sauce. Place the bread slices on a baking sheet, spread the sauce on each slice and let soak for 2 minutes. Place cheese slices on top and place in oven for 5 minutes.
Приготовьте тосты с томатным соусом. Ломтики хлеба выложите на противень, каждый ломтик намажьте соусом и дайте пропитаться в течение 2 минут. Сверху положите ломтики сыра и поставьте в духовку на 5 минут.
Place the finished toast on a plate, sprinkle with onions and garnish with a sprig of basil.
Готовые тосты выложите на тарелку, посыпьте луком и украсьте веточкой базилика.