Heat the oil well in deep frying. Wash the chicken egg, separate the white and lightly beat it. Prepare your pastry brush. Cut off the crusts of the bread.
Хорошо разогрейте масло во фритюре. Помойте куриное яйцо, отделите белок и слегка взбейте его. Подготовьте кулинарную кисть. У хлеба отрежьте корки.
Make preparations. Roll out each piece of bread a little with a rolling pin, brush with egg white using a pastry brush. Place a quarter of the ice cream on a piece of bread and cover with the second piece.
Сделайте заготовки. Каждый кусок хлеба немного раскатайте скалкой, смажьте белком при помощи кулинарной кисти. На кусок хлеба выложите четвертую часть мороженого, накройте вторым куском.
Make some toast. Using a round cookie cutter, press and cut out the pieces, pressing the edges again. Place the preparations in the freezer for 10 minutes. Then deep-fry the pieces for 10 seconds on each side until golden brown.
Пожарьте тосты. При помощи круглой формы для печенья прижмите и вырежьте заготовки, края еще раз прижмите. Уберите заготовки в морозилку на 10 минут. Затем обжарьте заготовки во фритюре по 10 секунд с каждой стороны до образования румяной корочки.
Serve the toast with cherry ice cream or your favorite jam.
Подавайте тост с мороженым с вишневым или другим любимым вареньем.