Wash the chicken eggs. Separate the whites from the yolks. Grate Parmesan on a fine grater. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem.
Куриные яйца помойте. Отделите белки от желтков. Пармезан натрите на мелкой терке. Петрушку помойте и обсушите, отделите листочки от стебля.
Prepare scramble. In a saucepan over a water bath, heat 1 tbsp. l. vegetable oil. Stirring constantly with a whisk, add the whites to the butter, then half the Parmesan. Cook the eggs for about 3 minutes, add salt and remove from heat.
Приготовьте скрэмбл. В сотейнике на водяной бане разогрейте 1 ст. л. растительного масла. Постоянно помешивая венчиком, добавьте к маслу белки, затем половину пармезана. Доведите яйца до готовности в течение примерно 3 минут, посолите и снимите с огня.
Prepare some toast. Fry the bread in a dry frying pan for 1 minute on each side over medium heat. Brush the bread with the remaining vegetable oil, place the eggs on top and sprinkle with the remaining cheese.
Приготовьте тосты. Хлеб обжарьте на сухой сковороде по 1 минуте с каждой стороны на среднем огне. Смажьте хлеб оставшимся растительным маслом, сверху выложите яйца и посыпьте оставшимся сыром.
Serve toast with egg whites and garnish with parsley leaves.
Подавайте тосты с белком куриного яйца, украсив их листиками петрушки.