Place the corn in a separate container and drain off any excess liquid. Cut the cheese into slices or grate it on a medium grater. To serve, rinse and dry the parsley. Also prepare a regular frying pan or grill pan.
Кукурузу переложите в отдельную емкость, лишнюю жидкость слейте. Сыр нарежьте ломтиками или натрите на средней терке. Петрушку для подачи промойте и обсушите. Также подготовьте обычную сковороду или сковороду-гриль.
Prepare your ingredients. Place the bread slices in a dry frying pan and lightly dry them on both sides to form a crust. Add seasoning to corn and stir.
Подготовьте ингредиенты. Ломтики хлеба выложите на сухую сковороду, слегка подсушите с обеих сторон, чтобы образовалась корочка. К кукурузе добавьте приправу, перемешайте.
Prepare the dish. Place the finished filling on toasted slices of bread. Spread cheese on top. Place the toast in a heated frying pan. Grill sandwiches for 3-4 minutes until cheese is melted.
Приготовьте блюдо. Готовую начинку выложите на подсушенные ломтики хлеба. Сверху распределите сыр. Отправьте тосты на разогретую сковороду. Жарьте бутерброды в течение 3-4 минут, пока сыр не расплавится.
Serve the corn toast immediately after cooking. Use parsley as a decoration: finely chop the greens and then sprinkle the dish with it.
Подавайте тосты с кукурузой сразу после приготовления. В качестве украшения используйте петрушку: зелень мелко порубите, после чего посыпьте ею блюдо.