Peel the onion and cut into cubes. Also cut the pork into cubes. Chop the pistachios and garlic. Wash and chop the greens.
Очистите лук и нарежьте кубиками. Свинину также нарежьте кубиками. Фисташки и чеснок измельчите. Промойте и порубите зелень.
Add onion to the meat, add salt and pepper and fry, stirring occasionally, until almost done.
Добавьте к мясу лук, посолите, поперчите и обжаривайте, периодически помешивая, почти до готовности.
Mix sour cream with pistachios, garlic and mustard, add the mixture to the meat and stir. Simmer over low heat for 15 minutes.
Смешайте сметану с фисташками, чесноком и горчицей, добавьте смесь к мясу и перемешайте. Тушите на медленном огне в течение 15 минут.
Add chopped herbs and serve the dish with your favorite side dish.
Добавьте рубленую зелень и подавайте блюдо с любимым гарниром.