Prepare the dishes: a serving plate, a frying pan and a cooking knife. Rinse and dry the greens. Peel the garlic. Heat a frying pan and grease it with oil.
Подготовьте посуду: тарелку для подачи, сковороду и нож для готовки. Промойте и просушите зелень. Очистите чеснок. Разогрейте сковороду и смажьте ее маслом.
Toast the toast. Cut the bread slices into two triangles. Fry the preparations in a frying pan until golden brown. Place on a plate and leave to cool slightly.
Обжарьте тосты. Ломтики хлеба разрежьте на два треугольника. Обжарьте заготовки на сковороде до золотистой корочки. Выложите на тарелку и оставьте слегка остыть.
Prepare the filling. Cut the garlic in half and brush the fried slices of bread with it. Spread half of the triangular pieces with cheese, chop the herbs and sprinkle the sandwiches with it. Cover the top with empty bread halves.
Подготовьте начинку. Чеснок разрежьте пополам и смажьте им обжаренные ломтики хлеба. Намажьте половину треугольных кусочков сыром, порежьте зелень и посыпьте ею бутерброды. Сверху прикройте пустыми хлебными половинками.
Sprinkle the toast with herbes de Provence before serving.
Посыпьте тосты перед подачей прованскими травами.