Prepare the necessary products. Wash the chicken liver, remove the veins, cut into pieces of any size. Peel the onion, wash and finely chop. Cut the bread into slices. Wash the greens and dry on paper towels. Get your blender and toaster ready.
Подготовьте необходимые продукты. Куриную печень вымойте, удалите прожилки, нарежьте кусочками произвольного размера. Лук почистите, вымойте и мелко нарежьте. Хлеб нарежьте на ломтики. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте блендер и тостер.
Fry the chicken liver. Place the frying pan on the fire, pour in the oil, heat it up and add the chopped onion. Fry until golden brown, about 5-7 minutes, add chicken liver. Salt and fry for 20 minutes. Remove from heat and cool.
Пожарьте куриную печень. Сковороду поставьте на огонь, влейте масло, подогрейте и выложите измельченный лук. Обжарьте до румяности, приблизительно 5-7 минут, добавьте куриную печень. Посолите и жарьте 20 минут. Снимите с огня и остудите.
Grind the chicken liver. Transfer the finished chicken liver to a blender, add butter and grind to the consistency of a pate.
Измельчите куриную печень. Готовую куриную печень переложите в блендер, добавьте сливочное масло и измельчите до консистенции паштета.
Make some toast. Place the bread slices in the toaster and fry until crispy. Then transfer to a plate.
Поджарьте тосты. Ломтики хлеба отправьте в тостер и обжарьте до хрустящей корочки. Затем переложите на тарелку.
Assemble the chicken liver toast. Spread the toasted pieces of bread with chicken liver pate.
Соберите тосты с куриной печенью. Поджаренные кусочки хлеба смажьте паштетом из куриной печени.
Garnish toast with chicken liver with fresh herbs.
Тост с куриной печенью оформите свежей зеленью.