Cut the bread into triangles. Wash the cucumber, dry it, cut it into slices diagonally. Wash the dill, dry it and chop it finely. Mix yogurt with dill.
Нарежьте хлеб на треугольники. Огурец вымойте, обсушите, нарежьте ломтиками по диагонали. Укроп вымойте, просушите и мелко нарежьте. Смешайте йогурт с укропом.
Toast the bread. Place a piece of butter on a hot frying pan. When melted, add bread and fry for 3 minutes on each side.
Обжарьте хлеб. На раскаленную сковороду выложите кусочек масла. Когда оно растает, положите хлеб и обжаривайте по 3 минуты с каждой стороны.
Form toasts. Place dill yoghurt and cucumber on toasted toast. Carefully place the trout on top.
Сформируйте тосты. На поджаренные тосты выложите йогурт с укропом и огурец. Форель аккуратно положите сверху.
Decorate the finished toast with dill sprigs.
Украсьте готовые тосты веточками укропа.