Cut the baguette into slices. Hard-boil the eggs, cool, peel and grate on a fine grater. Remove the liver from the jar, place in a bowl and mash. To serve, wash and finely chop the green onions.
Багет нарежьте кружочками. Яйца сварите вкрутую, остудите, очистите от скорлупы и натрите на мелкой терке. Печень достаньте из банки, выложите в миску и разомните. Зеленый лук для подачи вымойте и мелко нарежьте.
Prepare your baguette. Fry the baguette pieces in a dry hot frying pan for 3-5 minutes on each side.
Подготовьте багет. Кусочки багета обжарьте на сухой раскаленной сковороде по 3-5 минут с каждой стороны.
Prepare some toast. In a deep container, combine cod liver, eggs, mayonnaise and pepper, mix. Spread the resulting mixture onto the toasted bread.
Приготовьте тосты. В глубокой емкости соедините печень трески, яйца, майонез и перец, перемешайте. Намажьте полученную массу на обжаренный хлеб.
Before serving, sprinkle the liver toast with chopped green onions.
Перед подачей посыпьте тосты с печенью измельченным зеленым луком.