Remove crab sticks from packaging, defrost, and finely chop. Grate the cheese on a fine grater. Wash the parsley, dry it and chop it finely, leaving two sprigs for serving. Heat the frying pan.
Крабовые палочки освободите от упаковки, разморозьте, мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку промойте, просушите и мелко порубите, оставьте две веточки для подачи. Разогрейте сковороду.
Prepare the toast for cooking. Combine chopped crab sticks, grated cheese and chopped parsley, season with mayonnaise and mix thoroughly. Spread the filling onto two slices of bread, cover with the remaining bread and press lightly.
Подготовьте тосты к тепловой обработке. Соедините измельченные крабовые палочки, тертый сыр и рубленую петрушку, заправьте майонезом и тщательно перемешайте. На два ломтика хлеба распределите начинку, прикройте оставшимся хлебом и слегка прижмите.
Toast the toast. Fry the toast in a frying pan or in a press grill on both sides for 5-7 minutes until browned.
Обжарьте тосты. Обжарьте тосты на сковороде или в пресс-гриле с двух сторон в течение 5-7 минут до подрумянивания.
Cut the toast with crab sticks diagonally. Place the slices on top of each other, place on a serving board, and garnish with a sprig of parsley.
Тост с крабовыми палочками разрежьте по диагонали. Положите ломтики друг на друга, выложите на доску для подачи, украсьте веточкой петрушки.