Cut the cheese into thin slices. To serve, wash and dry the cherry tomatoes and basil. Cut the tomatoes in half and separate the basil leaves from the stem. Cover a baking sheet with parchment. Turn the oven on 180 degrees.
Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Для подачи вымойте, просушите помидоры черри и базилик. Помидоры разрежьте пополам, а листья базилика отделите от стебля. Противень застелите пергаментом. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare bechamel sauce. Melt the butter in a saucepan, add flour and sauté until golden brown, then add milk, stirring. Add salt, pepper and nutmeg. Cook until thickened, stirring, for 7-10 minutes.
Приготовьте соус бешамель. Сливочное масло растопите в сотейнике, добавьте муку и спассеруйте до золотистого цвета, затем, помешивая, добавьте молоко. Всыпьте соль, перец и мускатный орех. Варите до загустения, помешивая, в течение 7-10 минут.
Prepare some toast. Place cheese on a slice of bread, spread the sauce on top and cover with a second slice of cheese. Place a piece of bread on top. Place the toast on a baking sheet. Bake in the oven for 15 minutes.
Приготовьте тосты. На ломтик хлеба выложите сыр, сверху распределите соус и накройте вторым ломтиком сыра. Сверху уложите кусочек хлеба. Тост выложите на противень. Запеките в духовке в течение 15 минут.
Place the toast with béchamel sauce on a serving plate and garnish with cherry tomato halves and basil leaves.
Тост с соусом бешамель положите на сервировочную тарелку, украсьте половинками помидоров черри и листьями базилика.