Cut the fish fillet into small pieces, add salt and pepper to taste, then leave for 15-20 minutes at room temperature. Wash the potatoes, peel and cut into thin slices. Also wash and chop the tomatoes. Grate the cheese. Prepare a baking dish.
Рыбное филе нарежьте небольшими кусочками, посолите и поперчите по вкусу, после чего оставьте на 15-20 минут при комнатной температуре. Картофель промойте, очистите и нарежьте тонкими кружочками. Также промойте и нарежьте помидоры. Сыр натрите на терке. Подготовьте форму для запекания.
Collect the moussaka. Place potatoes on the bottom of the pan. Salt and pepper it to taste. Next, add a layer of tuna and a layer of tomatoes. Next, add the potatoes again and add salt. At the end, coat the moussaka with mayonnaise and sprinkle generously with cheese.
Соберите мусаку. На дно формы выложите картофель. Посолите и поперчите его по вкусу. Далее выложите слой тунца и слой помидоров. Далее снова выложите картофель, посолите. В конце обмажьте мусаку майонезом, обильно посыпьте сыром.
Prepare the dish. Preheat the oven to 180 degrees. After this, bake the moussaka for 30-40 minutes.
Приготовьте блюдо. Духовку разогрейте до 180 градусов. После этого поставьте мусаку запекаться на 30-40 минут.
To give the dish a pleasant aroma, add a few sprigs of fragrant rosemary to it.
Чтобы блюдо приобрело приятный аромат, добавьте к нему несколько веточек душистого розмарина.