Wash the chicken hearts and dry on paper towels. Peel the onions and garlic and rinse. Cut the onions into half rings, and pass the garlic cloves through a press. Wash the quince to remove the top fluff from the skin, cut in half and remove the core and seeds. Cut the fruit into slices approximately 1-1.5 cm thick. Rinse the dill in running water, shake off and chop the fluffy part.
Куриные сердечки вымойте и высушите на бумажных полотенцах. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи и ополосните. Репчатый лук порежьте полукольцами, а зубчики чеснока пропустите через пресс. Айву вымойте, чтобы снять верхний пушок с кожицы, разрежьте пополам и удалите сердцевину и семена. Нарежьте фрукты дольками толщиной примерно 1-1,5 см. Укроп промойте в проточной воде, отряхните и измельчите пушистую часть.
Fry the chicken hearts. Heat vegetable oil in a frying pan and place chicken hearts in it. Add salt, ground black pepper, oregano and rosemary. Fry the hearts with spices, stirring continuously, over high heat for about 6-7 minutes.
Пожарьте куриные сердца. В сковороде разогрейте растительное масло и выложите в нее куриные сердца. Добавьте соль, черный молотый перец, орегано и розмарин. Обжарьте сердечки со специями, непрерывно помешивая, на сильном огне примерно 6-7 минут.
Add vegetables, quince and cream. Add quince slices to the chicken hearts and stir. Fry the quince together with the hearts for 5-6 minutes, then add onion half rings and chopped garlic. Pour the cream into the pan, bring to a boil and immediately reduce the heat to low. Cover the pan with a lid and simmer for 20 minutes.
Добавьте овощи, айву и сливки. К куриным сердечкам добавьте дольки айвы и перемешайте. Обжарьте айву вместе с сердцами 5-6 минут, затем добавьте полукольца репчатого лука и измельченный чеснок. В сковороду налейте сливки, доведите до кипения и сразу убавьте огонь до минимального. Накройте сковороду крышкой и томите в течение 20 минут.
Serve chicken hearts and quince with a side dish of boiled spaghetti, poured with cream sauce and sprinkled with finely chopped dill.
Куриные сердечки и айву подавайте с гарниром из отварных спагетти, полив сливочным соусом и посыпав мелко нарезанным укропом.