Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Chicken fillet with quince Куриное филе с айвой

Куриное филе с айвой Chicken fillet with quince

At the end of August - beginning of September, bright yellow fruits appear on the shelves, similar to apples and pears at the same time. This is quince. I just want to try the beautiful fruits. Tasting fresh fruit at home usually ends in disappointment. This is because quince is not eaten raw. The fruits reveal their unique taste and aroma only after cooking. Prepare chicken fillet with quince. This dish will bring real gastronomic pleasure, and quince will become a favorite product in the kitchen.


В конце августа — начале сентября на полках появляются ярко-жёлтые плоды, которые одновременно напоминают яблоки и груши. Это айва. Красивые, хочется попробовать их, но сырой айвой обычно Conseil? дегустация заканчивается разочарованием: её едят не в сыром виде. Свой неповторимый вкус и аромат айва раскрывает только после кулинарной обработки. Приготовьте куриное филе с айвой — такое блюдо подарит истинное гастрономическое наслаждение, и айва надолго станет любимым продуктом на кухне.


Steps / Шаги:

  1. Prepare ingredients for fillet with quince. Cut the chicken fillet into medium pieces. Peel the onion and chop finely. Wash the carrots and cut into slices. Clean the quince and remove the seeds. Leave the skin on. Coarsely chop.
    Подготовьте продукты для филе с айвой. Филе курицы нарежьте средними кусочками. Лук почистите, мелко нарежьте. Морковь помойте, нарежьте кружочками. Айву почистите, удалите семена. Кожицу оставьте. Крупно порежьте.
  2. Prepare the meat. Season the fillet with a mixture of peppers and salt. Fry over medium heat with added oil. Place on a separate plate.
    Подготовьте мясо. Филе приправьте смесью перцев, солью. Обжарьте на среднем огне с добавлением масла. Выложите на отдельную тарелку.
  3. Prepare chicken fillet with quince. Lightly fry the chopped onion in a frying pan, add chopped carrots and quince. Add some salt. Place the fillet. Simmer covered at low temperature for 40-45 minutes.
    Приготовьте куриное филе с айвой. На сковороде слегка обжарьте измельченный лук, всыпьте нарезанную морковь и айву. Посолите. Выложите филе. Тушите под крышкой на низкой температуре 40-45 минут.
  4. Serve chicken fillet with quince with boiled rice.
    Подавайте куриное филе с айвой с отварным рисом.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому