Prepare ingredients for fillet with quince. Cut the chicken fillet into medium pieces. Peel the onion and chop finely. Wash the carrots and cut into slices. Clean the quince and remove the seeds. Leave the skin on. Coarsely chop.
Подготовьте продукты для филе с айвой. Филе курицы нарежьте средними кусочками. Лук почистите, мелко нарежьте. Морковь помойте, нарежьте кружочками. Айву почистите, удалите семена. Кожицу оставьте. Крупно порежьте.
Prepare the meat. Season the fillet with a mixture of peppers and salt. Fry over medium heat with added oil. Place on a separate plate.
Подготовьте мясо. Филе приправьте смесью перцев, солью. Обжарьте на среднем огне с добавлением масла. Выложите на отдельную тарелку.
Prepare chicken fillet with quince. Lightly fry the chopped onion in a frying pan, add chopped carrots and quince. Add some salt. Place the fillet. Simmer covered at low temperature for 40-45 minutes.
Приготовьте куриное филе с айвой. На сковороде слегка обжарьте измельченный лук, всыпьте нарезанную морковь и айву. Посолите. Выложите филе. Тушите под крышкой на низкой температуре 40-45 минут.
Serve chicken fillet with quince with boiled rice.
Подавайте куриное филе с айвой с отварным рисом.