Prepare ingredients for cooking chicken breast with quince. Squeeze the juice out of the orange. Finely chop the cilantro, pass the garlic through a press.
Подготовьте продукты для приготовления куриной грудки с айвой. Выжмите из апельсина сок. Кинзу мелко порубите, чеснок пропустите через пресс.
Prepare the breast. Combine orange juice with vegetable oil, herbes de Provence, garlic, pepper, salt and cilantro. Rub this mixture over the chicken breast. Marinate for at least 30 minutes. Or better yet, a couple of hours.
Подготовьте грудку. Соедините апельсиновый сок с растительным маслом, прованскими травами, чесноком, перцем, солью и кинзой. Натрите этой смесью куриную грудку. Маринуйте минимум 30 минут. А лучше пару часов.
Prepare chicken breast with quince. Fry the fruit slices in a frying pan for 5-7 minutes. Make slits in the marinated fillet. Insert quince slices into them. Place in a greased form. Bake in the oven at 180 degrees for 35-40 minutes.
Приготовьте куриную грудку с айвой. Обжарьте дольки фруктов на сковороде 5-7 минут. В замаринованном филе сделайте надрезы. Вставьте в них дольки айвы. Выложите в форму, смазанную маслом. Запекайте в духовке при 180 градусах 35-40 минут.
Cut the chicken breast with quince into portions and serve.
Нарежьте куриную грудку с айвой на порционные кусочки и подавайте к столу.