Prepare ingredients for a quince appetizer with smoked sausage. Finely chop the sausage, onion and celery. Cut the quince in half and remove the core. Using a spoon or small knife, carefully scoop out the pulp, leaving the sides just under a centimeter thick. Grind the pulp. Boil couscous or bulgur.
Подготовьте продукты для закуски из айвы с копченой колбасой. Колбасу, лук и сельдерей мелко нарежьте. Айву разрежьте пополам, удалите сердцевину. Ложкой или маленьким ножом аккуратно извлеките мякоть, оставив стенки толщиной чуть меньше сантиметра. Мякоть измельчите. Кускус или булгур отварите.
Make minced meat. Mix the sausage with quince pulp, onion, and celery. Salt and pepper. Add egg, boiled couscous or bulgur, stir.
Сделайте фарш. Колбасу смешайте с мякотью айвы, луком, сельдереем. Посолите, поперчите. Добавьте яйцо, вареный кускус или булгур, перемешайте.
Prepare quince with smoked sausage. Lightly salt the inside of the fruit halves. Lay out the minced meat. Transfer to a baking sheet. Cover with foil. Bake at 200 degrees for 30 minutes. After this, remove the foil and cook for another 15 minutes until golden brown.
Приготовьте айву с копченой колбасой. Половинки фрукта немного посолите внутри. Выложите фарш. Перенесите на противень. Накройте фольгой. Запекайте при 200 градусах 30 минут. После этого фольгу уберите, готовьте еще 15 минут до получения румяной корочки.
Serve quince with smoked sausage hot.
Айву с копченой колбасой подавайте к столу в горячем виде.