Peel the vegetables and cut into equal sized cubes. Rinse the bulgur.
Очистите овощи и нарежьте кубиками одинакового размера. Промойте булгур.
Add some water to the pan and add the squash, sweet potatoes, eggplant, peppers, corn and garlic. Simmer the vegetable mixture for about 15 minutes (after boiling).
Добавьте в кастрюлю немного воды и выложите в нее кабачок, батат, баклажан, перец, кукурузу и чеснок. Тушите овощную смесь около 15 минут (после закипания).
Add bulgur to the vegetables, add salt and add water to the level of the grain. Simmer uncovered for about 20 minutes.
Добавьте к овощам булгур, посолите и залейте водой по уровню крупы. Тушите без крышки около 20 минут.
Turn off the heat and add the tomatoes. Cover the pan with a lid and leave the dish for 5 minutes before serving.
Выключите огонь и добавьте помидоры. Накройте кастрюлю крышкой и оставьте блюдо на 5 минут, после подавайте.