Prepare the quince ingredients in a double boiler. Wash the fruits, remove fluff from the surface of the skin. Do not remove the peel. Cut the butter into four pieces.
Подготовьте продукты для айвы в пароварке. Фрукты помойте, почистите от пушка на поверхности шкурки. Кожуру не снимайте. Сливочное масло разрежьте на четыре кусочка.
Prepare the quince. Cut each fruit in half. There should be four halves. Remove the core by making a small depression in the middle of the slice. Place a piece of butter into the indentations. Fill generously with cottage cheese.
Подготовьте айву. Разрежьте каждый плод пополам. Должно получиться четыре половинки. Сердцевину удалите, сделав небольшое углубление в середине дольки. Выложите в углубления по кусочку сливочного масла. Щедро заполните творогом.
Steam the quince. Spread jam on top of the cottage cheese and place one frozen cherry in the middle. Place the quince in a steamer. Cook for 30 minutes.
Приготовьте айву на пару. Поверх творога смажьте джемом, в середине разместите по одной ягодке замороженной вишни. Переместите айву в пароварку. Готовьте 30 минут.
Let the quince cooked in the steamer cool slightly and serve.
Дайте айве, приготовленной в пароварке, немного остыть и подавайте к столу.