Wash and peel the onions and quinces. Remove the seeds from the fruit. Rinse the parsley with running water, then finely chop. Cut the onion into slices and the quince into small cubes.
Репчатый лук и айву промойте, очистите. Извлеките из фрукта семена. Петрушку сполосните проточной водой, после чего мелко порубите. Лук нарежьте ломтиками, а айву — мелкими кубиками.
Start preparing the sauce. Place melted butter in a frying pan and heat it up. Then add onion slices, fry them for 5-6 minutes, stirring. After this, add quince pieces to the pan and cook the dish for another 5 minutes.
Начните приготовление соуса. На сковороду выложите топленое масло, разогрейте. Затем добавьте ломтики репчатого лука, обжаривайте их 5-6 минут, помешивая. После этого добавьте в сковороду кусочки айвы, готовьте блюдо еще 5 минут.
Prepare the sauce. In a small container, combine tomato paste and water. Add spices there - salt, sugar, pepper and paprika. Mix the ingredients thoroughly until smooth. After this, pour the mixture into the pan. Simmer the sauce for 15 minutes over medium heat. At the end of cooking, sprinkle it with chopped parsley.
Приготовьте соус. В небольшой емкости смешайте томатную пасту и воду. Туда же добавьте специи — соль, сахар, перец и паприку. Тщательно перемешайте ингредиенты до однородности. После этого влейте смесь в сковороду. Тушите соус 15 минут на среднем огне. В конце приготовления посыпьте его рубленой петрушкой.
Transfer the finished sauce into a bowl. Serve it with main dishes - lamb, beef or pork.
Готовый соус переложите в пиалу. Подавайте его вместе с основными блюдами — бараниной, говядиной или свининой.