Sterilize jars and plastic storage lids. Wash the vegetables and quinces, peel the carrots and quinces. Cut out the seed box from the quince. Cut the cabbage into pieces and cut out the stalk. Chop the cabbage and grate the carrots and quince on a coarse grater. For serving, peel and cut the onions into half rings.
Простерилизуйте банки и полиэтиленовые крышки для хранения. Помойте овощи и айву, морковь и айву почистите. Вырежьте из айвы семенную коробку. Разрежьте капусту на части и вырежьте кочерыжку. Нашинкуйте капусту и натрите на крупной терке морковь и айву. Репчатый лук для подачи почистите и порежьте полукольцами.
Mix the ingredients. Place the cabbage in a bowl. Add salt and sugar. Rub the cabbage with your hands: it should become smaller in volume. Add carrots to the bowl and mix everything with your hands. Add the grated quince and mix again with your hands.
Перемешайте продукты. Выложите капусту в миску. Добавьте соль и сахар. Перетрите капусту руками: она должна стать меньше по объему. Добавьте в миску морковь и перемешайте все руками. Добавьте натертую айву и вновь перемешайте руками.
Leave the cabbage to ferment. Pack the cabbage into jars and cover them with lids. Let the mixture brew at room temperature for 3 days. Taste after 3 days. If the cabbage tastes sour, let the jars sit in the cold.
Поставьте капусту кваситься. Утрамбуйте капусту в банки и закройте их крышками. Дайте настояться смеси при комнатной температуре в течение 3 дней. Через 3 дня продегустируйте. Если на вкус капуста кисловатая, дайте банкам постоять на холоде.
Serve cabbage with sunflower oil and chopped onion.
Подавайте капусту с подсолнечным маслом и нарезанным луком.