Wash the potatoes and quinces and peel them. Remove the core and seeds from the quince. Peel and rinse onions and garlic. For serving, wash and finely chop the dill.
Помойте картофель и айву, очистите их. Удалите из айвы сердцевину с семенами. Репчатый лук и чеснок очистите и ополосните. Укроп для подачи помойте и мелко нарежьте.
Chop the vegetables and quince. Cut the quince pulp into cubes, and the potatoes and onions into thin slices. Chop the garlic in a press or with a knife.
Нарежьте овощи и айву. Нарежьте мякоть айвы кубиками, а картофель и лук — тонкими пластинками. Измельчите чеснок в прессе или ножом.
Prepare the dish. Heat sunflower oil in a frying pan. Add the potatoes and fry, covered, for 10 minutes over medium heat. Then add the quince and fry for another 15 minutes. Add onion, garlic, salt and pepper. Mix well and fry for another 2-3 minutes.
Приготовьте блюдо. Разогрейте на сковороде подсолнечное масло. Выложите картофель и жарьте под крышкой в течение 10 минут на среднем огне. Затем выложите айву и жарьте еще 15 минут. Высыпьте лук, чеснок, посолите и поперчите. Хорошо перемешайте и жарьте еще 2-3 минуты.
Garnish the potatoes with quince with finely chopped dill.
Украсьте картошку с айвой мелко нарезанным укропом.