Place the cream in the refrigerator to cool. Wash the quince fruits, peel them and cut out the core. Peel the melon and cut into small pieces.
Поместите сливки в холодильник охлаждаться. Помойте плоды айвы, очистите, вырежьте сердцевину. Дыню очистите от корки, нарежьте на небольшие кусочки.
Prepare the salad. Grate the peeled quince fruits and mix with melon pieces. Transfer the mixture to a salad bowl.
Приготовьте салат. Натрите очищенные плоды айвы на терке, перемешайте с кусочками дыни. Переложите смесь в салатник.
Prepare the dressing. In a separate container, whip the cream to soft peaks, add sugar, pineapple juice and mix gently. Dress the salad with freshly whipped cream and juice mixture.
Подготовьте заправку. В отдельной емкости взбейте сливки до мягких пиков, добавьте сахар, ананасовый сок и аккуратно перемешайте. Заправьте салат свежевзбитой смесью сливок и сока.
The salad can be served with a can of whipped cream on top.
Салат можно подать, украсив сверху взбитыми сливками из баллончика.