Thaw the puff pastry. Wash the quince thoroughly, cut out the core, cut the fruit into large slices. Grind the walnuts in a blender. Break the egg and separate the yolk from the white, beat the yolk.
Разморозьте слоеное тесто. Тщательно помойте айву, вырежьте сердцевину, порежьте плоды крупными дольками. Измельчите в блендере грецкие орехи. Разбейте яйцо и отделите желток от белка, желток взбейте.
Prepare the filling. Pour water into the pan, add sugar. Heat until sugar is completely dissolved. Add quince, chopped walnuts and cinnamon. Caramelize the filling for 20 minutes until the quince is soft. Place the quince and cool the filling and the syrup in which it was boiled.
Приготовьте начинку. Налейте в сковороду воду, добавьте сахар. Нагрейте до полного растворения сахара. Добавьте айву, измельченные грецкие орехи и корицу. Карамелизируйте начинку в течение 20 минут, пока айва не станет мягкой. Выложите айву и остудите начинку и сироп, в котором она варилась.
Bake a quince pie. Divide the puff pastry into two parts and roll out carefully. Make small cuts on one of the parts. Grease a baking sheet with vegetable oil, place the dough on it without any cuts, and make sides. Place the quince evenly on the dough, cover the top with the cut piece of dough, and crimp the dough around the edges. Brush the pie with beaten yolk. Place the baking sheet in the oven preheated to 200 degrees. Bake for 20-30 minutes.
Запеките пирог с айвой. Разделите слоеное тесто на две части, аккуратно раскатайте. На одной из частей сделайте небольшие разрезы. Смажьте противень растительным маслом, выложите на него тесто без разрезов, сделайте бортики. Равномерно выложите айву на тесто, накройте сверху частью теста с разрезами, сомкните тесто по краям. Смажьте пирог взбитым желтком. Поместите противень в духовку, разогретую до 200 градусов. Запекайте в течение 20-30 минут.
Before serving, brush the top of the pie with the remaining syrup from caramelizing the quince.
Перед подачей смажьте пирог сверху оставшимся от карамелизирования айвы сиропом.