Wash the quince, remove the peel and seeds. Wash the cucumber. Peel the onions and rinse with cold water. Preheat the oven to 180 degrees.
Айву помойте, удалите кожуру и семена. Огурец помойте. Репчатый лук почистите и ополосните холодной водой. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare quince and bread. Cut the quince and bread into small cubes. Place on a parchment-lined baking sheet. Sprinkle the quince and bread with pepper. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Подготовьте айву и хлеб. Айву и хлеб порежьте небольшими кубиками. Выложите на застеленный пергаментом противень. Присыпьте айву с хлебом перцем. Запеките в разогретой до 180 градусов духовке в течение 10 минут.
Prepare the remaining ingredients. Cut the cucumber into slices. Cut the onion into rings. Slice the cheese.
Подготовьте остальные ингредиенты. Огурец нарежьте кружочками. Лук нарежьте кольцами. Нарежьте сыр.
Prepare the salad. In a salad bowl, combine baked quince and bread with cucumber, onion, cheese and salt. Add vegetable oil and mix thoroughly.
Приготовьте салат. В салатнице смешайте запеченную айву и хлеб с огурцом, луком, сыром и солью. Добавьте растительное масло и тщательно перемешайте.
Serve the salad with quince and fresh cucumber immediately after preparation.
Подавайте салат с айвой и свежим огурцом на стол сразу после приготовления.