Rinse the quince, dry it, cut off the top, remove the core and part of the pulp. Save the pulp. Heat the walnuts in a frying pan, leave five for decoration, and grind the rest in a blender. Rinse the raisins and place in a container, pour boiling water over them and leave for 10 minutes, then dry.
Айву промойте, просушите, срежьте верх, удалите сердцевину и часть мякоти. Мякоть сохраните. Грецкие орехи прокалите на сковороде, пять штук оставьте для украшения, остальные измельчите в блендере. Изюм промойте и выложите в емкость, залейте кипятком и подержите 10 минут, затем обсушите.
Prepare the quince for baking. In a bowl, mix cream cheese and raisins. Add nuts there and stir. Fill the quince with a mixture of cheese and nuts, then pour over honey.
Подготовьте айву к запеканию. В миске смешайте творожный сыр и изюм. Добавьте туда орехи и перемешайте. Айву наполните смесью сыра и орехов, затем полейте медом.
Bake the quince. Place the quince in a baking dish. Preheat the oven to 160 degrees. Place the pan in the oven and bake for 40-50 minutes.
Запеките айву. Выложите айву в форму для запекания. Духовку разогрейте до 160 градусов. Поставьте форму в духовку и запеките в течение 40-50 минут.
Cool the finished quince a little and place it on a dessert plate, sprinkle with powdered sugar and place whole nuts around.
Готовую айву немного остудите и выложите на десертную тарелку, присыпьте сахарной пудрой и вокруг разложите целые орехи.