Wash and peel the quince, cut into slices. Peel the onion and chop finely. Rinse the parsley, tomatoes and Chinese cabbage and dry on a paper towel, then chop finely. Wash the bell pepper, remove seeds and cut into strips. Cut the fish into small pieces.
Помойте и очистите айву, нарежьте дольками. Лук почистите и мелко порежьте. Зелень петрушки, помидоры и пекинскую капусту промойте и обсушите на бумажном полотенце, затем мелко нарежьте. Болгарский перец промойте, очистите от семян и порежьте соломкой. Рыбу нарежьте мелкими кусочками.
Fry the quince. Heat a frying pan with vegetable oil. Place the quince in a hot frying pan and lightly fry for 3-5 minutes. Add the onion to the quince and fry for another 2-3 minutes.
Обжарьте айву. Разогрейте сковороду с растительным маслом. На раскаленную сковороду выложите айву и слегка обжарьте в течение 3-5 минут. Добавьте к айве лук и обжарьте еще 2-3 минуты.
Prepare the salad. Add bell pepper and fish to the quince and onion, sprinkle everything with lemon juice, simmer for 5 minutes and remove from heat. Place everything in a salad bowl and mix with Chinese cabbage, tomatoes and parsley.
Приготовьте салат. Добавьте к айве и луку болгарский перец и рыбу, сбрызните все лимонным соком, потушите в течение 5 минут и снимите с огня. Переложите все в салатник и смешайте с пекинской капустой, помидорами и петрушкой.
The salad can be shaped using a glass, turning it over onto a plate with the contents, and decorate the sides with long pieces of red fish.
Салату можно придать форму с помощью стакана, перевернув его на тарелку с содержимым, а по бокам украсить длинными кусочками красной рыбы.