Peel and finely chop the onion. Thaw, wash and cut the meat into large portions. Wash the quince, remove the core and seeds and cut the fruit into slices. Boil the chickpeas in advance. Rinse the parsley to serve.
Очистите и мелко нарежьте луковицу. Разморозьте, помойте и нарежьте крупными порционными кусками мясо. Помойте айву, удалите сердцевину с семенами и порежьте фрукт ломтиками. Заранее отварите нут. Ополосните петрушку для подачи.
Fry the meat. Heat oil in a frying pan and fry the onion. Add meat and fry over high heat for 3 minutes. Then reduce the heat and add salt, pepper, cinnamon and ginger to the meat and onions.
Обжарьте мясо. Раскалите масло на сковороде и обжарьте лук. Добавьте мясо и обжарьте на сильном огне в течение 3 минут. Затем убавьте огонь и добавьте к мясу и луку соль, перец, корицу и имбирь.
Stew the meat with quince and chickpeas. Pour wine into the pan, add sliced quince and chickpeas and simmer for about 40-50 minutes until the meat and quince are soft. Add tomato paste and honey, mix everything and keep on low heat for another 3 minutes.
Потушите мясо с айвой и нутом. Налейте в сковороду вино, положите нарезанную ломтиками айву, нут и тушите около 40-50 минут, пока мясо и айва не станут мягкими. Добавьте томатную пасту и мед, все перемешайте и подержите на слабом огне еще 3 минуты.
Quince and chickpeas can be served in small deep plates with a sprig of parsley on top.
Айву с нутом можно подать в небольших глубоких тарелках, положив сверху веточку петрушки.