Heat the milk in the microwave or boil on the stove. Cut the veal into long strips across the grain. Wash the quince with a sponge or brush to remove lint on the surface. Cut the fruit into 4 equal parts and remove the core. Prepare and heat your electric grill.
Молоко подогрейте в микроволновке или вскипятите на плите. Телятину нарежьте длинными полосками поперек волокон. Айву помойте губкой или щеткой, чтобы удалить ворс на поверхности. Разрежьте фрукт на 4 равных части и удалите сердцевину. Подготовьте и разогрейте электрический гриль.
Prepare the sauce. Melt butter in a saucepan and add flour. Fry for approximately 1 minute. Add turmeric and ground pepper and continue cooking for another 1 minute, stirring constantly. Add hot milk in portions, stirring constantly, to obtain a homogeneous sauce. At the end of cooking, add salt to taste.
Приготовьте соус. В сотейнике растопите сливочное масло и высыпьте муку. Обжарьте приблизительно 1 минуту. Добавьте куркуму и молотый перец, продолжайте готовить еще 1 минуту, постоянно помешивая. Добавляйте порциями горячее молоко, не переставая помешивать, чтобы получился однородный соус. В конце варки добавьте соль по вкусу.
Stew the meat. Place pieces of veal into the resulting sauce and place on low heat. Simmer for approximately 60 minutes until the meat is cooked through.
Потушите мясо. В полученный соус выложите кусочки телятины и поставьте на маленький огонь. Тушите приблизительно 60 минут, пока мясо не будет готово.
Prepare the quince. Place the quince pieces in a saucepan, add rosemary, honey and lemon juice. Pour 1 cup of water into the pan and cook for 15-20 minutes. Then remove the quince and cool.
Подготовьте айву. Сложите кусочки айвы в сотейник, добавьте розмарин, мед и лимонный сок. Влейте в кастрюлю 1 стакан воды и варите 15-20 минут. Затем достаньте айву и остудите.
Grill the quince. Add vegetable oil and black pepper to the quince slices, add salt and mix. Place quince slices on the grill grate. Fry on both sides until golden brown, about 3 minutes.
Обжарьте на гриле айву. К долькам айвы добавьте растительное масло и черный перец, посолите и перемешайте. Выложите на решетку гриля дольки айвы. Обжарьте с обеих сторон до золотистого цвета в течение примерно 3 минут.
Place the veal on a plate with quince slices and garnish with a sprig of rosemary. Serve with a glass of dry red wine.
Телятину выложите на блюдо с дольками айвы и украсьте веточкой розмарина. Подавайте с бокалом красного сухого вина.