Remove the butter from the refrigerator in advance. Pour gelatin with water and leave for 15 minutes at room temperature. Crush the cookies (to make the process cleaner, place the cookies in a bag and crush them with a rolling pin). Prepare the cake pan.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника. Желатин залейте водой и оставьте на 15 минут при комнатной температуре. Раскрошите печенье (чтобы сделать процесс чище положите печенье в пакет и раскрошите его скалкой). Подготовьте форму для торта.
Mix cookies with softened butter. Place the resulting mass in the mold and, distributing and compacting it, form a base with sides. Place the base in the refrigerator.
Смешайте печенье с размягченным сливочным маслом. Выложите полученную массу в форму и, распределяя и уплотняя ее, сформируйте основу с бортиками. Отправьте основу в холодильник.
Add sugar to the water with gelatin and heat until it dissolves over low heat.
В воду с желатином добавьте сахар и подогрейте до его растворения на медленном огне.
Place the yogurt in a deep bowl and add gelatin to it through a sieve, mix well.
В глубокую миску выложите йогурт и добавьте к нему желатин через сито, хорошенько перемешайте.
Remove the pan with the base from the refrigerator, place the berries on it, pour over the yogurt mixture and place in the refrigerator for 120 minutes.
Достаньте форму с основой из холодильника, выложите на нее ягоды, залейте йогуртовой смесью и отправьте в холодильник на 120 минут.
Cut the finished dessert into portions and serve.
Готовый десерт нарежьте на порции и подавайте.