Rinse pork in cool water and pat dry with paper towels. Wash the quince well, cut into 4 parts and remove the core. Wash the bell pepper, cut in half, remove the stem and seeds. Prepare a baking sheet and baking sleeve.
Свинину обмойте в прохладной воде и обсушите бумажными полотенцами. Айву хорошо вымойте, разрежьте на 4 части и удалите сердцевину. Болгарский перец вымойте, разрежьте пополам, удалите плодоножку и семена. Подготовьте противень и рукав для запекания.
Prepare the meat and quince. Cut the pork into pieces 3-4 cm in size. Rub each piece with salt, paprika and a mixture of peppers on all sides. Cut the quince into slices approximately 1 cm thick. Chop the bell pepper into strips.
Подготовьте мясо и айву. Свинину нарежьте на кусочки размером 3-4 см. Каждый кусочек натрите солью, паприкой и смесью перцев со всех сторон. Айву порежьте на дольки толщиной примерно 1 см. Болгарский перец нашинкуйте соломкой.
Bake pork with quince. Preheat the oven to 180 degrees. Place meat, bell pepper and quince slices in a deep bowl. Add liquid honey and olive oil to them, mix well. Place the ingredients into a baking sleeve and close tightly. Place the sleeve with meat and quince on a baking sheet and bake in the oven for 1 hour.
Запеките свинину с айвой. Духовку разогрейте до 180 градусов. В глубокую миску выложите мясо, болгарский перец и дольки айвы. Добавьте к ним жидкий мед и оливковое масло, хорошо перемешайте. Ингредиенты переложите в рукав для запекания и плотно закройте. Рукав с мясом и айвой переложите на противень и поставьте в духовку запекаться на 1 час.
Remove the finished meat with quince and pepper from the sleeve and transfer it to a serving plate. Serve as a separate dish.
Готовое мясо с айвой и перцем достаньте из рукава и переложите на порционную тарелку. Подавайте как самостоятельное блюдо.