Wash the beef in cool water and pat dry with paper towels. Peel the onions and rinse. Wash the quince well, cut and remove the core. Rinse the parsley in cool water, shake off excess liquid and chop finely. Heat the beef broth, but do not boil.
Говядину вымойте в прохладной воде и обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук очистите от шелухи и сполосните. Айву хорошо вымойте, разрежьте и удалите сердцевину. Петрушку промойте в прохладной воде, отряхните от лишней жидкости и мелко нарежьте. Говяжий бульон разогрейте, но не кипятите.
Prepare your ingredients. Cut the beef into small pieces, chop the onion into small cubes. Cut the quince into small cubes. In a separate container, mix sour cream and tomato paste.
Подготовьте ингредиенты. Говядину нарежьте небольшими кусочками, репчатый лук нашинкуйте мелкими кубиками. Айву нарежьте небольшими кубиками. В отдельной емкости смешайте сметану и томатную пасту.
Fry the ingredients. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the beef and onions in a hot frying pan, add salt and pepper and fry over medium heat for 7-8 minutes, stirring occasionally. Then add quince pieces to the meat and fry for another 5-7 minutes.
Обжарьте ингредиенты. В сковороде разогрейте растительное масло. В горячую сковороду выложите говядину и репчатый лук, посолите, поперчите и обжарьте на среднем огне 7-8 минут, периодически помешивая. Затем добавьте к мясу кусочки айвы, обжаривайте еще 5-7 минут.
Stew beef with quince. Season the meat and quince with sour cream and tomato paste sauce, add dried rosemary and oregano, mix well. Pour the beef broth into the pan and bring the dish to a boil. Then cover the pan with a lid, reduce the heat and simmer the beef and quince for 1.5 hours, making sure that the liquid does not boil away and adding water if necessary.
Потушите говядину с айвой. Мясо и айву заправьте соусом из сметаны и томатной пасты, добавьте сушеный розмарин и орегано, хорошо перемешайте. Влейте в сковороду говяжий бульон и доведите блюдо до кипения. Затем закройте сковороду крышкой, убавьте огонь и тушите говядину с айвой 1,5 часа, следя, чтобы жидкость не выкипела, и при необходимости добавляя воду.
Serve hot beef with quince in sour cream and tomato sauce with a side dish of boiled rice, sprinkling the dish with finely chopped parsley.
Горячую говядину с айвой в сметанно-томатном соусе подавайте к столу с гарниром из отварного риса, посыпав блюдо мелко нарезанной петрушкой.