Toast the toast bread in a dry frying pan on both sides until crispy. Wash the egg, dry it and poach it in boiling water with vinegar. Rinse tomatoes, lettuce and chanterelles and dry. Cut the cherry into slices in advance. Also take a frying pan.
Тостовый хлеб подсушите на сухой сковороде с обеих сторон до образования хрустящей корочки. Яйцо промойте, обсушите и приготовьте пашот в кипящей воде с уксусом. Помидоры, салат и лисички промойте, просушите. Черри заранее нарежьте дольками. Также возьмите сковороду для жарки.
Prepare the chanterelles. Pour 1 tbsp into the pan. l. olive oil, put on fire to warm up. At this time, cut the chanterelles into small pieces. When the pan is hot, add the mushrooms. Fry the chanterelles for 15 minutes, stirring occasionally. Finally, add salt to taste, stir and remove the pan from the heat.
Приготовьте лисички. На сковороду налейте 1 ст. л. оливкового масла, поставьте на огонь разогреваться. В это время нарежьте лисички небольшими кусочками. Когда сковорода разогреется, выложите грибы. Обжаривайте лисички в течение 15 минут, периодически помешивая. В конце добавьте соль по вкусу, перемешайте и снимите сковороду с огня.
Assemble the dish. Drizzle the toasted bread lightly with olive oil, then spread the cream cheese. Top with lettuce and fried chanterelles and place a poached egg on top.
Соберите блюдо. Подсушенный хлеб слегка сбрызните оливковым маслом, затем распределите творожный сыр. Сверху выложите лист салата и обжаренные лисички, поверх положите яйцо пашот.
Serve the finished toast with chanterelles immediately after cooking so that it does not have time to cool. Garnish the dish with pumpkin seeds and cherry tomatoes.
Готовый тост с лисичками подавайте сразу после приготовления, чтобы он не успел остыть. Украсьте блюдо тыквенными семечками и помидорами черри.