Peel the carrots, onions and garlic and cut into cubes of the same size.
Морковь, лук и чеснок очистите и нарежьте кубиками одного размера.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the vegetables until golden brown.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте овощи до золотистой корочки.
Combine the fried vegetables with minced meat, add salt and mix well.
Обжаренные овощи соедините с фаршем, посолите и хорошенько перемешайте.
Place the dry pasta in the pan, leaving some free space between the nests, and place a ball of minced meat in each cavity.
На сковороду выложите сухие макароны, оставив немного свободного места между гнездами, и в каждое выложите по шарику фарша.
Mix tomato paste with water and pour the mixture into the spaghetti nests until the liquid covers them.
Смешайте томатную пасту с водой и залейте смесью гнезда из спагетти так, чтобы жидкость покрывала их.
Cover the pan with a lid and place over high heat. Once the tomato mixture comes to a boil, reduce heat to low and cook for another 20 minutes.
Сковороду накройте крышкой и поставьте на сильный огонь. Как только томатная смесь закипит, убавьте огонь до минимума и готовьте еще 20 минут.