Prepare the meat. If necessary, defrost the pork and rinse. Cut into two portions and beat them with a hammer. Prepare meat broth. Peel the onion.
Подготовьте мясо. При необходимости разморозьте свинину, промойте. Нарежьте на два порционных куска и отбейте их молоточком. Подготовьте мясной бульон. Очистите лук от шелухи.
Fry the chops. Heat vegetable oil in a frying pan. Dredge the pork in flour and place in the pan. Fry for 5 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте отбивные. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обваляйте свинину в муке и выложите на сковороду. Жарьте по 5 минут с каждой стороны до появления золотистой корочки.
Prepare the sauce. Cut the onion into half rings. Pour the remaining oil from the pork into a deep frying pan and add the onion to it. Fry for 5 minutes, stirring occasionally and adding water in small portions. Transfer the meat to the onion, add broth and salt. Cover with a lid and simmer over low heat for 40 minutes.
Приготовьте соус. Нарежьте лук полукольцами. Вылейте оставшееся после свинины масло в глубокую сковороду и добавьте к нему лук. Жарьте в течение 5 минут, периодически помешивая и небольшими порциями вливая воду. Переложите к луку мясо, добавьте бульон, посолите. Накройте крышкой и тушите на небольшом огне 40 минут.
Finish cooking. After 30 minutes, add 1 tbsp horseradish to the pan. l. flour, bay leaf and pepper. Pour in the cream and stir. Simmer for the remaining 10 minutes.
Завершите приготовление. Через 30 минут добавьте в сковороду хрен, 1 ст. л. муки, лавровый лист и перец. Влейте сливки и перемешайте. Тушите на протяжении оставшихся 10 минут.
Serve chops with vegetable salad or rice.
Подавайте отбивные с овощным салатом или рисом.