Wash the zucchini, dry, peel and cut into small cubes. Repeat the same with onions. Rinse the carrots, peel them and grate them on a coarse grater. Wash the parsley, dry it and finely chop it, and cut the processed cheese into small pieces. To serve, rinse and dry the tomatoes well. Also take a frying pan, blender and toaster.
Кабачок промойте, обсушите, очистите и нарежьте мелкими кубиками. То же самое повторите с репчатым луком. Морковь сполосните, очистите от кожуры и натрите на крупной терке. Петрушку промойте, просушите и мелко порубите, а плавленые сырки нарежьте небольшими кусочками. Помидоры для подачи хорошо промойте и обсушите. Также возьмите сковороду, блендер и тостер.
Prepare your ingredients. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it up. Then add chopped onion. Fry the vegetable for 1 minute. Then add the carrots to the pan, stir and leave to cook for another 4 minutes. After this, add zucchini and salt to taste to the ingredients, stir. Cover the pan with a lid and leave the vegetables to simmer for 10 minutes. Finally, remove the lid and simmer the mixture for another 5 minutes, then remove from heat.
Подготовьте ингредиенты. В сковороду влейте растительное масло, разогрейте. Затем добавьте нарезанный лук. Обжаривайте овощ в течение 1 минуты. Затем добавьте в сковороду морковь, перемешайте и оставьте готовиться еще на 4 минуты. После этого добавьте к ингредиентам кабачки и соль по вкусу, перемешайте. Накройте сковороду крышкой и оставьте овощи тушиться на 10 минут. В конце снимите крышку и потушите смесь еще 5 минут, после чего снимите с огня.
Prepare the dish. Toast the bread slices in the toaster. Place chopped cheese and chopped herbs into a blender bowl. Add the cooled vegetable mixture there. Grind the ingredients to a puree, add salt and pepper to taste. Stir the mixture and place it in the refrigerator for 20 minutes. Spread the finished filling onto slices of bread.
Приготовьте блюдо. Подсушите ломтики хлеба в тостере. В чашу блендера поместите нарезанные сырки и рубленую зелень. Туда же добавьте остывшую овощную смесь. Измельчите ингредиенты до состояния пюре, добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте смесь и поставьте ее в холодильник на 20 минут. Готовую начинку намажьте на ломтики хлеба.
Serve delicious zucchini toasts as an appetizer. Use cherry tomatoes for decoration. Cut the vegetables in half and distribute them among all the slices of bread.
Аппетитные тосты с кабачками подавайте в качестве закуски. Для украшения используйте помидоры черри. Разрежьте овощи пополам и распределите их по всем ломтикам хлеба.