Remove the butter and Camembert from the refrigerator. Cut the cheese into thick slices. Prepare a pan and serving plate.
Достаньте сливочное масло и камамбер из холодильника. Сыр нарежьте толстыми ломтиками. Подготовьте сковороду и тарелку для подачи.
Prepare toast. Spread butter on one side of the bread slices. Place cheese on the other side of one slice, spread with jam and sprinkle with vinegar. Cover with another slice so that the buttered side is on top. Thus, 4 slices of bread should yield 2 pieces of toast.
Подготовьте тосты. Намажьте сливочное масло на ломтики хлеба с одной стороны. На другую сторону одного ломтика положите сыр, смажьте джемом и сбрызните уксусом. Накройте другим ломтиком, чтобы его намазанная маслом сторона была сверху. Таким образом, из 4 ломтиков хлеба должно получиться 2 тоста.
Make some toast. Fry the sandwiches in a dry frying pan over medium heat, 2 minutes on each side, until the bread is golden and the cheese is melted.
Поджарьте тосты. Обжарьте бутерброды на сухой сковороде, на среднем огне, по 2 минуты с каждой стороны до того момента, пока хлеб не станет золотистым, а сыр не расплавится.
Cut the toast diagonally and serve it with tea.
Разрежьте тосты по диагонали и подавайте их с чаем.