Remove the milk from the refrigerator in advance. Thaw and rinse the raspberries. Cut marshmallows into small pieces.
Заранее достаньте молоко из холодильника. Разморозьте и промойте малину. Порежьте зефир на маленькие кусочки.
Make some toast. Fry the loaf slices in a dry frying pan for 3 minutes on each side.
Поджарьте тосты. Обжарьте ломтики батона на сухой сковороде по 3 минуты с каждой стороны.
Prepare the filling. Place milk over medium heat, heat it, add chopped marshmallows and mozzarella, add sugar to taste. Stir constantly and keep the mixture on the fire until the cheese and marshmallows melt.
Приготовьте начинку. Поставьте молоко на средний огонь, нагрейте его, добавьте нарезанный зефир и моцареллу, всыпьте сахар по вкусу. Постоянно помешивайте и держите смесь на огне до того момента, пока сыр и зефир не расплавятся.
Prepare some toast. Place the dried loaf slices on a baking sheet, brush them with the filling, decorate with berries and place in the oven for 10 minutes at 180 degrees.
Приготовьте тосты. Выложите подсушенные ломтики батона на противень, смажьте их начинкой, украсьте ягодами и поставьте в духовку на 10 минут при температуре 180 градусов.
Serve marshmallow toast with a cup of black tea.
Подавайте тосты с зефиром с чашкой черного чая.