Take out the bread, capelin caviar, mayonnaise, processed cheese and ground pepper. Boil and peel the egg. Wash the tomato and remove the skin. Prepare a grater and a bowl.
Достаньте хлеб, икру мойвы, майонез, плавленый сырок и молотый перец. Сварите и почистите яйцо. Вымойте помидор и снимите с него кожицу. Приготовьте терку и миску.
Prepare the ingredients for the toast. Toast the bread slices in a dry frying pan or toaster. Cut the tomato into slices and set aside on a separate plate. Grate the egg and cheese. Add mayonnaise, ground pepper and mix well to obtain a homogeneous mass.
Подготовьте ингредиенты для тостов. Подсушите ломтики хлеба на сухой сковороде или в тостере. Нарежьте помидор кружочками и отложите на отдельную тарелку. Натрите яйцо и сыр на терке. Добавьте майонез, молотый перец и хорошо перемешайте, чтобы получилась однородная масса.
Finish making toast. Spread the cheese and egg mixture onto the slices of bread. Add a layer of capelin roe on top. Garnish with tomato slices and dill stalks.
Завершите приготовление тостов. На ломтики хлеба намажьте сырно-яичную массу. Сверху добавьте слой икры мойвы. Украсьте кружочками помидора и лапками укропа.
If you decorate the toast with olive slices and lemon slices, they will look especially appetizing.
Если украсить тосты кружочками оливок и дольками лимона, они будут выглядеть особенно аппетитно.