Remove milk and butter from the refrigerator in advance. Grate the cheese on a medium grater. Wash and cut the cherry tomatoes into slices. Wash the thyme, dry and finely chop.
Достаньте заранее из холодильника молоко и сливочное масло. Натрите сыр на средней терке. Помойте и разрежьте на дольки помидоры черри. Тимьян промойте, обсушите и мелко нарежьте.
Prepare the cheese sauce. Melt the butter in a saucepan, add the flour and fry it for 30 seconds, stirring constantly. Pour milk in portions, stirring, add grated cheese. Add salt and pepper, add nutmeg and cook the sauce for 2-3 minutes until thickened, stirring constantly. Then let it cool.
Приготовьте сырный соус. Растопите в кастрюле сливочное масло, добавьте муку и обжарьте ее в течение 30 секунд, постоянно помешивая. Порционно влейте молоко, помешивая, всыпьте тертый сыр. Посолите, поперчите, добавьте мускатный орех и варите соус 2-3 минуты до загустения, постоянно помешивая. Затем дайте ему остыть.
Prepare some toast. Spread the bread slices with grain mustard and cheese sauce, garnish with cherry tomato slices, place them on a baking sheet and place in the oven for 10 minutes at 200 degrees.
Приготовьте тосты. Смажьте ломтики хлеба зерновой горчицей, сырным соусом, украсьте дольками помидора черри, выложите их на противень и поставьте в духовку на 10 минут при температуре 200 градусов.
Garnish the toast with finely chopped thyme.
Украсьте тосты мелко нарезанным тимьяном.