Cut the bread into even slices about 1 cm wide. Peel and squeeze the garlic through a press. Wash and finely chop the cilantro for serving.
Нарежьте хлеб ровными ломтиками шириной около 1 см. Почистите и выдавите через пресс чеснок. Помойте и мелко нарежьте кинзу для подачи.
Make some toast. Place the bread slices in a hot, dry frying pan and cook on each side for 3 minutes.
Поджарьте тосты. Выложите ломтики хлеба на сухую горячую сковороду и подержите на каждой стороне по 3 минуты.
Prepare garlic sauce. Mix mayonnaise with garlic, salt to taste. Brush the toast with the resulting garlic sauce.
Приготовьте чесночный соус. Смешайте майонез с чесноком, посолите по вкусу. Смажьте тосты получившимся чесночным соусом.
Garnish the croutons with finely chopped cilantro.
Украсьте гренки мелко порезанной кинзой.